Snijplanken graveren

Heeft u een bedrijf dat met koken te maken heeft, of zijn uw collega’s of relaties goed in de keuken? Ecorelatiegeschenken.be is specialist in geschenken die relatie hebben met de keuken en levert onder andere houten snijplanken in verschillende soorten en maten. Met een exclusieve gravering of een luxe bedrukking heeft u een persoonlijk geschenk die zeker zal worden gewaardeerd door uw relaties.

Sorteer op

Bamboe snijplank

Bamboeproduct

bekijk product Vanaf € 1,84 per stuk

Snijplank graveren | Bamboe

Uitstekende kwaliteit | v.a. 24 stuks

bekijk product Vanaf € 4,55 per stuk

Houten snijplank op maat

in iedere vorm | v.a. 50 stuks

bekijk product Vanaf € 10,80 per stuk

Serveerbord

Ontwerp van Jamie Oliver

bekijk product Vanaf € 17,79 per stuk

Eco snijplanken set

vaatwasbestendig | v.a. 10 stuks

bekijk product Vanaf € 20,46 per stuk

Houten snijplanken op maat

Exclusief bij Ecorelatiegeschenken.be zijn de houten snijplanken op maat. Deze snijplanken zijn in elke gewenste vorm te bestellen, of het nu gaat om een vis, paprika of uw bedrijfslogo. Bovendien is de minimale afname maar 50 stuks, dus dat vormt vaak ook geen obstakel om een houten snijplank met logo te bestellen. De snijplanken zijn gemaakt van verantwoord Europees (FSC) beukenhout, behandeld met voedselveilige olie en zijn hiermee dus onderhoudsvrij. Naast beukenhout is ook  essen- en eikenhout mogelijk. Als u geen speciale vorm wilt, hebben we natuurlijk ook standaard snijplanken in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie snijplank van bamboe, of een serveerbord ontworpen door Jamie Oliver! Dat wordt een gegarandeerd succes bij uw relaties of medewerkers.

 

Snijplanken bedrukken en graveren

Natuurlijk is het mogelijk om de snijplanken te personaliseren met uw logo en/of tekst. Dat kan door de snijplank te laten bedrukken in een, twee of drie verschillende PMS-kleuren. Een andere mogelijkheid met een erg luxe uitstraling is graveren. Dit doen we met een slijtvaste lasergravure. Gegraveerde snijplanken inclusief uw bedrijfslogo zijn een geweldig geschenk, want u geeft uw relaties of personeel een uniek, actueel en praktisch kwaliteitsproduct.

 

Houten snijplanken bestellen

Het bestelproces van snijplanken is heel eenvoudig. U bestelt de planken naar keuze online of vraagt een offerte aan. Voor wij starten met het bedrukken of graveren van uw snijplanken ontvangt u altijd een digitale drukproef met daarin het product en de positie van de personalisatie. Pas na akkoord wordt er begonnen met het druk- of graveerproces.

 

Meer informatie over gegraveerde snijplanken?

Wilt u meer informatie over snijplanken gegraveerd met uw logo? Contacteer ons voor uw vragen of een offerte-aanvraag. E-mail adrian@ecorelatiegeschenken.be of bel 07 84 84 65 3.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.