Textiel & Caps bedrukken

Wilt u graag kleding of andere textielproducten bedrukken als promotiekledij, bedrijfskledij of relatiegeschenk? Kies de duurzame en ecologische textielproducten van Ecorelatiegeschenken.be. De kleding in ons assortiment is duurzaam, biologisch én sociaal verantwoord. Onze textielproducten kunnen worden bedrukt of geborduurd met uw firmalogo of tekst op verschillende posities. Naast de standaard opdruk met 1-4 kleuren is full colour nu ook mogelijk.

Duurzame kleding van bio-katoen

De duurzame en ecologische kleding van Ecorelatiegeschenken.be wordt geproduceerd van 100% bio-katoen. Door de biologische katoenteelt, efficiëntie in productie en transport én het gebruik van groene energie wordt de uitstoot van CO2 met 90% gereduceerd.

Bio kleding: sociaal verantwoord

Ecorelatiegeschenken.be wil niet enkel ecologisch ondernemen, voor ons staat een sociaal verantwoorde keuze ook bovenaan. Dit betekent: geen kinderarbeid, veilige werkomstandigheden, eerlijke lonen en geen excessieve werktijden.

 

Onze leveranciers worden voortdurend gemonitord om te verzekeren dat ze blijven voldoen aan de standaarden. Dit in aanvulling op de certificaten SA8000, BSCI, SAFE en GOTS.

 

Bij Ecorelatiegeschenken.be kunt u diverse soorten ecologische kleding laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een tekst naar keuze. Van T-shirts en sweaters tot petten, polo’s en jassen, wij bedrukken het voor u!

 

Bestel vandaag nog duurzame textielproducten met uw logo en ontvang uw bestelling binnen 7 werkdagen op het door u gewenste adres! Wilt u meer weten over het laten bedrukken van textielproducten? Neem contact op met Adrian de Bruijn voor productvragen of bestellingen. E-mail adrian@ecorelatiegeschenken.be of bel 07 84 84 65 3.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.