Mokken bedrukken

U als bedrijf kan heel makkelijk zorgen voor een professionele uitstraling door middel van mokken met uw bedrijfslogo. Wanneer u ervoor zorgt dat die voor personeel, klanten en relaties aanwezig zijn, zal dit uw imago verbeteren. Bovendien is het een duurzaam alternatief voor wegwerpbekertjes! Vragen of moeite met kiezen? Ons team staat voor u klaar!

Sorteer op

Stapelbare mok

inhoud 250ml | voor automaten

bekijk product Vanaf € 1,16 per stuk

Porseleinen mok

v.a. 100 stuks

bekijk product Vanaf € 1,27 per stuk
+

Mok keramiek

verschillende kleuren | v.a. 100 stuks

bekijk product Vanaf € 1,25 per stuk

Full colour mok | 400 ml

hoogwaardig keramiek | v.a. 50 stuks

bekijk product Vanaf € 1,49 per stuk

Beker van bamboe

bamboevezels | inhoud 350 ml

bekijk product Vanaf € 1,59 per stuk

Full colour mok

top kwaliteit | inhoud 400 ml

bekijk product Vanaf € 1,94 per stuk
bestseller scherpe prijs

Kop Satellite 180 ml

meest verkocht | stapelbaar

bekijk product Vanaf € 1,59 per stuk

Mok Cyprus 300 ml

Conisch model | 300 ml

bekijk product Vanaf € 2,02 per stuk

Koffiemok van bioplastic

100% biologisch materiaal | uniek

bekijk product Vanaf € 2,62 per stuk
bestseller scherpe prijs

Kop & schotel Satellite 180 ml

stapelbaar | meest verkocht

bekijk product Vanaf € 2,83 per stuk

Porseleinen beker

v.a. 60 stuks | strak vormgegeven

bekijk product Vanaf € 2,89 per stuk
bestseller

Eco Bamboe koffiebeker

meerdere kleuren | bamboe

bekijk product Vanaf € 3,03 per stuk

Kop & Schotel Milano 180ml

vaatwasbestendig | 180 ml

bekijk product Vanaf € 3,18 per stuk

Duurzame mokken van keramiek en porselein

U wilt mokken bedrukken, maar wel alleen mokken van de beste kwaliteit. Daarom heeft Ecorelatiegeschenken.be hoogwaardige mokken van keramiek en porselein in het assortiment. Deze bekers zijn bovendien nog eens duurzaam doordat ze lang meegaan en dus veel kunnen worden hergebruikt. Ook komt er bijvoorbeeld bij keramiek in het gehele productieproces vrijwel geen afval vrij en afval dat al vrijkomt wordt direct hergebruikt of ergens anders als nuttige stof toegepast. Porselein is net als keramiek hoogwaardig materiaal dat lang mee zal gaan. Gaat u eens na hoeveel wegwerpbekertjes u hiermee uitspaart!

 

Kop en schotel bedrukken

Ecorelatiegeschenken.be biedt een ruim assortiment dat u niet teleur zal stellen: in wat voor maat of variant u uw mok van keramiek of porselein zoekt, het is allemaal verkrijgbaar. Doordat de mokken in kleine oplages zijn te verkrijgen, zijn ze zeer geschikt voor het mkb. Ook zijn alle mokken standaard verkrijgbaar in wit, maar soms zelfs ook in zwart, blauw, rood en geel. Of wat dacht u bijvoorbeeld van de stapelbare mok of de kop en schotel die te bedrukken is in wel 3 of vier PMS kleuren? Sommige mokken zijn zelfs full-colour te bedrukken! De mogelijkheden zijn haast eindeloos wanneer u mokken wilt bedrukken.

 

Bedrukte mokken bestellen

Mokken, koppen en bekers met logo zijn dus ideaal voor uw medewerkers, relaties of klanten. Die zullen graag drinken uit zo’n mooie porseleinen of keramieken mok met uw bedrijfslogo! U kunt ze heel eenvoudig bestellen: u bestelt via de site of vraagt eerst een offerte op. Vervolgens levert u een logo aan en maken wij een gratis digitale drukproef. Pas wanneer die door u is goedgekeurd, starten wij met het drukproces. Wij maken werk van uw levering!

 

Heeft u nog vragen over een mok, kop of beker bedrukt met uw logo? Contacteer dan Adrian de Bruijn voor aanvullende info! E-mail adrian@ecorelatiegeschenken.be of bel 07 84 84 65 3.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.