Luciferdoosjes bedrukken

Deze luciferdoosjes zijn een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het doosje is op de voorkant full-colour te bedrukken met uw eigen ontwerp. Hierdoor heeft u een compleet gepersonaliseerd luciferdoosje waar uw (potentiële) klanten veel aan zullen hebben! Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

Filteren

Luciferdoosje middel

Full Colour bedrukt | incl. 25 lucifers

Vanaf 8 mei

Vanaf

0,10

Lucifermapje klein

FC bedrukking | incl. 20 lucifers

Vanaf 8 mei

Vanaf

0,10

Luciferdoosje groot

Full Colour bedrukt | incl. 24 lucifers

Vanaf 8 mei

Vanaf

0,13

Luciferdoosje vierkant

Vierkant doosje FC | incl. 20 lucifers

Vanaf 8 mei

Vanaf

0,13

Lucifermapje groot

FC bedrukking | incl. 20 lucifers

Vanaf 8 mei

Vanaf

0,11

Luciferdoosje klein

Full Colour bedrukt | incl. 11 lucifers

Vanaf 8 mei

Vanaf

0,08

Luciferdoosjes relatiegeschenk

Ecorelatiegeschenken.be heeft luciferdoosjes in verschillende soorten en maten. Als het om gewone doosjes gaat kunt u namelijk kiezen uit de formaten klein, middel en groot. Daarnaast bieden we vierkante doosjes aan en mapjes met verschillende groottes. Het leuke is dat de doosjes en mapjes helemaal te personaliseren zijn doordat de voorkant full-colour kan worden bedrukt met uw eigen ontwerp. Verder kunt u kiezen uit de kleuren rood, geel, blauw, wit en groen voor de kop van de lucifers. Zo zijn de lucifers zelfs aan uw huisstijl aan te passen!

 

Luciferdoosjes goedkoop bedrukken

Wat de luciferdoosjes zo aantrekkelijk maakt als relatiegeschenk, is de prijs. Ze zijn namelijk erg goedkoop: vanaf 10 cent per doosje kunt u al lucifers bestellen! Dit gebeurt in combinatie met relatief grote oplages, waardoor ze makkelijk weg te geven zijn op een beurs of evenement. Klanten nemen graag zo’n doosje met opdruk aan, want lucifers komen altijd van pas. Zo maakt u op een makkelijke en goedkope manier reclame waarbij veel mensen bereikt kunnen worden.

 

Luciferdoosjes bestellen

Luciferdoosjes bestellen bij Ecorelatiegeschenken.be is heel eenvoudig. U bestelt simpelweg het doosje en de oplage naar keuze op de site of vraagt eerst een offerte op. Na het doorgeven van de gewenste bedrukking ontvangt u een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de luciferdoosjes worden bedrukt. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Vervolgens wordt uw bestelling op de afgesproken datum afgeleverd. Zo garanderen we een tevreden klant!

 

Meer informatie over luciferdoosjes bedrukken?

Wilt u meer informatie over bedrukte lucifers? Contacteer Adrian de Bruijn voor uw vragen of een offerte-aanvraag. E-mail adrian@ecorelatiegeschenken.be of bel 07 84 84 65 3.