JuCo tassen

JuCo tassen zijn de nieuwe eco tassen bij uitstek! Deze draagtassen bestaan voor 75% uit jute, een plantaardige vezel die in lange draden wordt gesponnen. De overige 25% is zacht katoen. Deze twee natuurlijke producten vormen een sterke, duurzame en praktische draagtas. Het is mogelijk deze ecologische tassen te bedrukken met uw logo of een tekst naar keuze.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van JuCo draagtassen? Contacteer onze adviseur Adrian de Bruijn: e-mail adrian@ecorelatiegeschenken.be of bel 07 84 84 65 3.

Sorteer op

Juco tas 'Daily'

31 x 35 x 10 cm | v.a. 50 stuks

bekijk product Vanaf € 2,85 per stuk

JuCo luxe cadeautas

22 x 20 x 13 cm | v.a. 50 stuks

bekijk product Vanaf € 2,00 per stuk

JuCo schoudertas klein

42 x 37 x 20 cm | snelle levering

bekijk product Vanaf € 3,08 per stuk

JuCo Schoudertas

42 x 37 x 20 cm | luxe uitstraling

bekijk product Vanaf € 3,18 per stuk

Juco etui 'Comfort'

nieuw: Juco | top product

bekijk product Vanaf € 1,35 per stuk

Luxe juco tas

meerdere kleuren | lange hengsels

bekijk product Vanaf € 2,56 per stuk

Wat is JuCo?

Na katoen is jute de meest gebruikte natuurlijke vezel, het is een sterke en duurzame vezel. Het katoen in JuCo tassen is gemaakt van kleine plantaardige vezels die niet worden behandeld met chemische componenten. 100% goed voor het milieu en zeer duurzaam in gebruik!

JuCo draagtassen bedrukken

De stevige en dichte structuur van JuCo maakt deze draagtassen ideaal voor beurzen, marketingacties of als ‘goodiebag’. Onze tassen zijn te bedrukken met een tekst of uw bedrijfslogo. Van 1 tot 4 kleuren, maar zelfs full colour bedrukking is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze productspecialisten.

Levering van JuCo tassen

Wilt u JuCo draagtassen bestellen? De standaard levertijd is 10 werkdagen, maar u kan ook een spoedlevering (5 werkdagen) aanvragen. Heeft u nog vragen over onze JuCo draagtassen? Contacteer onze adviseur Adrian de Bruijn. E-mail adrian@ecorelatiegeschenken.be of bel 07 84 84 65 3.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.