Koffietas bedrukken

Onze duurzame kartonnen koffietassen zijn biologisch afbreekbaar en kunnen gecomposteerd worden. De milieuvriendelijke kartonnen bekers zijn voorzien van een unieke coating van zetmeel en zijn dubbellaags karton, speciaal voor het gebruik bij warme dranken.Wilt u koffiebekers bedrukken? Neem dan contact op met Adrian de Bruijn. E-mail adrian@ecorelatiegeschenken.be of bel 07 84 84 65 3.

Sorteer op

Koffiebeker 240 ml

dubbelwandig | full colour bedrukt

bekijk product Vanaf € 0,19 per stuk

Koffiebeker 360 ml

dubbelwandig | full colour bedrukt

bekijk product Vanaf € 0,22 per stuk

Koffiebekers bedrukken

De kartonnen bekers zijn full colour te bedrukken en hierdoor ideaal voor op kantoor, evenementen of beurzen. Bij Ecorelatiegeschenken.be kan u al koffiebekers bedrukken (full colour) vanaf 1000 stuks. De duurzame koffietassen zijn leverbaar in verschillende inhoudsmaten en zijn gecertificeerd volgens EN-13432 waardoor ze gecomposteerd mogen worden. De stevige buitenkant bestaat uit dubbellaags karton.

 

U wilt een persoonlijke koffietas bedrukken? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij doen u een scherp voorstel. Contacteer Adrian de Bruijn voor een offerte: e-mail adrian@ecorelatiegeschenken.be of bel 07 84 84 65 3.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.