Douchetimer

Geef een douchetimer cadeau en uw bedrijfsnaam blijft jarenlang ‘hangen’. U geeft niet enkel een origineel relatiegeschenk, u helpt uw klant of relatie ook nog besparen op zijn waterfactuur!

 

Bij Ecorelatiegeschenken.be vindt u douchetimers in diverse uitvoeringen. Het is steeds mogelijk om de douchecoach te bedrukken met uw logo of tekst. Contacteer uw productadviseur voor meer informatie: e-mail job@ecorelatiegeschenken.beof bel 07 84 84 65 3.

Sorteer op

Douchecoach Druppel

met zuignap | v.a. 100 stuks bedrukt

bekijk product Vanaf € 0,96 per stuk

Douchecoach zandloper

Bespaar € 71,- p/j | v.a. 50 stuks

bekijk product Vanaf € 1,85 per stuk

Zandloper

2 minuten | vier kleuren

bekijk product Vanaf € 0,61 per stuk

Mini douchecoach

brievenbusformaat | goedkoop

bekijk product Vanaf € 0,94 per stuk

Showertimer

full colour bedrukt | v.a. 50 stuks

bekijk product Vanaf € 1,13 per stuk

Rechthoekige zandloper

Met blauw zand

bekijk product Vanaf € 2,75 per stuk

Douchecoach Timo

transparant | bedrukt met uw logo

bekijk product Vanaf € 3,01 per stuk

Spaardouchekop

Bespaar eenvoudig water

bekijk product Vanaf € 6,01 per stuk

Wat is een douchetimer?

Een douchetimer is een timer waarop eenvoudig te zien is hoe lang u onder de douche staat. Met deze douchecoach bespaart u tientallen euro's per jaar. Gemiddeld staat men 8,5 minuten per douchebeurt onder de douche. Wanneer uw klant of werknemer zich aan de timer van de douchecoach houdt, bespaart hij al snel 42 liter warm water per keer. In een huishouden van drie personen kan dit oplopen tot besparingen van 14.000 liter water, 100m3 gas en 125 euro per jaar.

Douche zandloper


Onze douchecoaches zijn te bestellen in de vorm en uitvoering zoals u dat wenst. Wij leveren en bedrukken douchetimers die variëren van zandlopers tot timers met een digitale display. Al onze douchecoaches zijn te bedrukken met uw logo of tekst.

 

Heeft u nog vragen over de douchetimers van Ecorelatiegeschenken.be? Neem gerust contact op met Job Pater: e-mail job@ecorelatiegeschenken.be of bel 07 84 84 65 3.

Als eerste op de hoogte van nieuwe items en acties? Meld je aan op de nieuwsbrief.