• 8 april 2024
  • leestijd 2 min.

Kom in beweging voor deze sportieve geschenken

Motiveer uw personeel, relaties of leden om lekker in beweging te komen! Of u nu op zoek bent naar sportieve cadeaus voor uw medewerkers, of uw sportschool goed op de kaart wil zetten met mooie duurzame cadeaus: bij Greengiving bent u aan het juiste adres! Wij hebben speciaal voor u de beste sportieve duurzame geschenken op een rijtje gezet.

1. Drinkfles met sportdop

Tijdens het sporten is het natuurlijk heel belangrijk om goed gehydrateerd te blijven. Dat kan heel makkelijk met een fles met sportdop! Een sportdop is heel erg handig, omdat u deze dop zonder veel moeite open krijgt en dus snel water kunt drinken tussen de activiteiten door. Ga bijvoorbeeld voor een sport bidon, die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Of kies voor een sportcap op uw favoriete kleur Dopper.

 

 

2. Drinkfles met tuit

Bent u niet zo’n fan van de typische sportdop, maar zoekt u wel een makkelijke fles voor tijdens het sporten? Dan is een fles met tuitje of rietje ook erg aan te raden voor tijdens het sporten. Een fles met tuitdeksel klap je eenvoudig open. Ga bijvoorbeeld voor dit strakke model of voor de welbekende Stanley. Of kies je voor deze duurzame drinkfles gemaakt van hergebruikt plastic? Wat u ook kiest – met dit geschenk blijft de ontvanger goed gehydrateerd!

 

3. Sportkleding

Zorg dat uw merk tijdens het sporten goed zichtbaar is door het geven van sportkleding! Zo hebben wij een duurzaam sportshirt van gerecycled polyester geselecteerd, die al beschikbaar is vanaf 10 stuks. Of kies voor een duurzame trui, vest of hoodie, die sporters vóór en na het sporten goed kunnen gebruiken.

 

 

4. Handdoek

Een essential om hygiënisch te sporten is een handdoek. Laat daarom uw logo bedrukken op een duurzame katoenen handdoek, of ga voor deze speciale absorberende handdoek gemaakt van recycled PET. Uitstekend geschikt voor het sporten! Kijk ook eens naar deze cadeauset met daarin een Dopper en handdoek – de ideale sport set!

 

5. Sporttas

Een ander onmisbaar item voor uw sportieve relaties, is een sporttas! Er zijn veel keuzes als het aankomt op een geschikte sporttas. De één draagt graag een grote sporttas mee met veel vakken, zoals deze tas van recycled plastic. De ander is tevreden met een grote shopper of rugtas, zo lang de spullen er maar in passen. Hoe dan ook is een tas dus een handig en gewaardeerd cadeau!

 

 

6. Oordopjes en speakers

Veel mensen vinden het heerlijk om muziek te luisteren tijdens het sporten. Het geeft energie en maakt het sporten nog wat leuker. Met deze draadloze oordopjes van tarwestro kunnen de sporters helemaal in hun eigen wereld opgaan. Of geef een speaker, zodat er ook buiten of in een groep met muziek gesport kan worden! Kijk bijvoorbeeld eens bij deze speaker van bamboe, of deze speaker van tarwestro. Allemaal duurzame opties!

 

7. Voor de recreatieve sporter

Bewegen is goed voor iedereen. Maar sommigen staan liever niet in de sportschool, maar zoeken meer recreatieve manieren om te sporten. Zoals een rondje fietsen of wandelen, of in de zomer lekker buiten bewegen. Ook voor deze sporters hebben wij geschikte cadeaus! Zoals een zadelhoes van recycled plastic, of een zomers sportpakket met frisbee. Voor ieder wat wils!

 

 

Voor welk sportief geschenk rent u naar onze webshop? Het is ook mogelijk om uw eigen sportpakket samen te stellen met uw favoriete producten. Bespreek eenvoudig en snel de opties met één van onze collega’s. Die staan te springen om u verder te helpen!