Hoera, het is feest!

 

Greengiving bestaat dit jaar namelijk 10 jaar en dat willen we graag met u vieren. Op deze pagina vindt u dan ook een aantal populaire, duurzame producten die u met een leuke korting kunt bestellen. Kunt u al een keuze maken tussen de bamboe reisbeker, duurzame balpen en zonnige powerbank?

Filteren
Actie

Solar powerbank | Actie

Maar liefst 20% korting

Vanaf 29 maart

Vanaf

5,89

Actie

Beker van bamboe | Actie

Nu 10% korting

Vanaf 28 maart

Vanaf

1,02

Actie

Milieuvriendelijke balpen | Actie

Nu 10% korting

Vanaf 28 maart

Vanaf

0,30

Actie

Balpen van bamboe | Actie

Nu 10% korting

Vanaf 26 maart

Vanaf

0,23

Actie

Groeipapier DIN Lang | Actie

Nu 10% korting | 200gr./m2

Vanaf 28 maart

Vanaf

0,09

 

Al tien jaar duurzame relatiegeschenken

Tien jaar geleden, in 2009, begon onze directeur Florus Floor met een website waar iets meer dan 100 producten op stonden. Hij zag wel een kans voor duurzame relatiegeschenken, en dat had hij goed gezien. Hoewel de beginjaren met ups en downs gingen, groeide Greengiving de laatste jaren ontzettend hard. Hierdoor kunnen we steeds meer bedrijven inspireren om relatiegeschenken weg te geven die goed zijn voor mens en milieu. Daarnaast doen we natuurlijk ook ons best om op een duurzame manier te werken. Daar kunt u hier meer over lezen.

 

Greengiving actieproducten met korting

We weten het allemaal: wie jarig is trakteert. Daarom zijn er op deze pagina het hele jaar door de mooiste acties te vinden. Van kortingen tot cadeaus bij uw bestelling: heel 2019 zijn we erop uit om u als klant te verrassen en u daarmee te bedanken voor uw loyaliteit. Door middel van duurzame relatiegeschenken kunnen we namelijk met elkaar de wereld stukje bij beetje mooier maken. We strijden tegen onrecht en komen hierbij op voor mensenrechten en geven ook om het milieu waarop we onze impact zo klein mogelijk willen houden. Doe met ons mee en kies voor een leuk en origineel én verantwoord relatiegeschenk van Greengiving! Om op de hoogte te blijven van alle (toekomstige) acties, kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. We sturen ongeveer één keer in de twee maanden een mailtje, dus u hoeft niet bang te zijn voor spam.

 

Jubileumactie: tot 20% korting op uw bestelling

Wie houdt er nu niet van korting? De actie van dit moment is dan ook 10% of zelfs 20% korting op bovenstaande producten. Deze actieproducten zijn allemaal ontzettend leuk gevarieerd, zodat er altijd iets bij zit dat naadloos aansluit bij uw bedrijf! De powerbank op zonne-energie is namelijk een toffe gadget die ook nog eens duurzaam is. Verder hebben we de reisbeker van bamboe wat een hoop wegwerpbekertjes bespaart. Natuurlijk zijn er dan ook de klassieke relatiegeschenken, maar dan duurzaam: balpennen van bamboe of karton. En natuurlijk onze bestseller: groeipapier. Door het formaat valt uw boodschap altijd op. We helpen u graag met kiezen!

 

Nog vragen over de jubileumactie, uw bestelling of het bedrukken van uw producten bij Greengiving? Neem dan contact op met Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl.